Hungarowild

Különleges szépségű vadászterületekkel várjuk!

A vadászat nem csak egy sport, hanem egy életforma is. Egy olyan életforma, amelyben a természet szeretete, az izgalom, a tisztelet és az öröm mind megjelenik. A mi célkitűzésünk, hogy minél többen megtapasztalhassák a vádaszat adta különleges élményt!
Magyarország négy páratlan vadászterületén, ahol a legkülönfélébb országunkban honos fajokkal találkozhatnak vadászvendégeink.
Ismerje meg területeink történetét, adottságait, ott található vadfajokat és szálláshelyeinket.

Tatai vadászterület

Ismerje meg Tatai vadászterületünket! Budapesttől mindössze fél óra, az osztrák határ is csak egy óra autóút, az autópályától nem messze, nagy múltú, történelemmel rendelkező vadászterülettel várunk!
A tatai vadászterület Magyarország egyik legelőkelőbb vadászhelyszíne, amelyet gyönyörű természeti környezet és gazdag vadkínálat jellemez.

Szarvasi vadászterületek

A Szarvasi Vadászterület Magyarország egyik kiemelkedő vadászhelyszíne, amely méltán híres a gazdag vadállományáról és lenyűgöző természeti környezetéről. A vadászterület Szarvason található, és a Tisza folyó árterületén terül el, így egyedülálló élőhelyeket kínál a természet kedvelőinek.
Legyen részese az Alföldi tájnak, a páratlan vadmennyiségnek, a vadászterületeken dolgozó hivatásos vadászok szakmai hozzáértésének és vendégszeretetének.

Árpádhalmi vadgazdaság

Az Alföldön a viharsarok nyugati csücskében található a jelenleg 3000 hektár nagyságú vadászterület. Az Árpádhalmi Vadgazdaság rendkívül gazdag vadkínálattal büszkélkedhet. A területen vadászható vadfajok között megtalálhatóak a vaddisznók, őzek, muflonok, szarvasok és még sok más vadfaj.
Az Árpádhalmi Vadgazdaság rendkívül gondosan őrzi és kezeli vadkészleteit, hogy biztosítsa a fenntartható vadászat és a vadpopulációk egészséges állapotának folyamatos megőrzését.

Császári vadászterületek

A Császári vadászterületünk a Vértes-hegység és Bakony-hegység között a helyezkedik el, melyből közel 1300 ha a vadaskert és 2500 ha a szabadterület, 97%-ban erdősült. Az egykori Esterházy-birtokon a második világháborút követően a 60-as évek végén Vadásztársaság vadgazdálkodott 5400 ha-on.