Hungarowild

Tatai vadászterület

A tatai vadászterület Magyarország egyik legelőkelőbb vadászhelyszíne, amelyet gyönyörű természeti környezet és gazdag vadkínálat jellemez. Budapesttől fél óra, az osztrák határ is csak egy óra autóút, az autópályától nem messze, nagy múltú, történelemmel rendelkező vadászterület. A terület a Tatai-tó és környékének részét képezi, amely a Dunántúl egyik legszebb vidékén található. A tatai vadászterület kiváló lehetőséget kínál a vadászatra és a természet közelségének élvezetére.
A vadászterületet számos vadfaj népesíti be, amelyek közé tartoznak például a vaddisznók, őzek, muflonok, a gím- és dámszarvasok, valamint egyéb kisebb vadak, mint a nyúl vagy a fácán. A gazdag vadkínálat és a terület változatos élőhelyei miatt a vadászok számára ideális körülményeket teremt a vadászat során.
A tatai vadászterület nemcsak a vadászok, hanem a természet szerelmesei számára is kiváló helyszín. A Tatai-tó és környéke gyönyörű tájakkal, madarakkal és egyedülálló növényvilággal büszkélkedik, így a vadászatok között lehetőség van a természet csodáinak felfedezésére is. A tatai vadászterület a vadászat és a természet közelségének egyedülálló élményét kínálja azoknak, akik szeretik a vadászatot és a kinti tevékenységeket. Az itt eltöltött idő alatt a vendégek nemcsak a vadászat izgalmát élvezhetik, hanem a természet harmóniáját is megtapasztalhatják.
Egy időponton belül összesen 6 vadászvendéget tudunk a vadászterületünkön kísérni és akár 20 fős vadászcsoport részre tudunk vaddisznóhajtást szervezni. Jelen helyzetben nem rendelkezünk még saját szálláslehetőséggel, így a 20 km körben tudjuk vadászvendégeinket vagy a Károlyi Kastélyban vagy a Gottwald hotelban elszállásolni.

Pillanatok a tatai vadászterületről!