Hungarowild

Szarvasi vadászterületek

A Szarvasi Vadászterület Magyarország egyik kiemelkedő vadászhelyszíne, amely méltán híres a gazdag vadállományáról és lenyűgöző természeti környezetéről. A vadászterület Szarvason található, és a Tisza folyó árterületén terül el, így egyedülálló élőhelyeket kínál a természet kedvelőinek. Legyen részese az Alföldi tájnak, a páratlan vadmennyiségnek, a vadászterületeken dolgozó hivatásos vadászok szakmai hozzáértésének és vendégszeretetének.
A vadászterület kiváló lehetőséget kínál vadászatra és természetjárásra. Az itt élő vadállatok között megtalálhatóak a gím- és dámszarvasok, vaddisznók, őzek, valamint különféle vízi- és ragadozómadarak. A gazdag vadkínálat és a változatos élőhelyek miatt a terület rendkívül vonzó a vadászok számára.
A Szarvasi Vadászterület gondosan őrzi és kezeli vadkészleteit, hogy fenntartható vadászati élményeket nyújtson a látogatóknak. Tapasztalt vadászok és vezetők segítségével a vendégek biztonságban és kényelmesen vadászhatnak, miközben betekintést nyernek a helyi vadászati hagyományokba és módszerekbe.
Egy időponton belül összesen 6 vadászvendéget tudunk a vadászterületünkön kísérni és akár 20 fős vadászcsoport részre tudunk vaddisznóhajtást szervezni. Jelen helyzetben nem rendelkezünk még saját szálláslehetőséggel, így közelben tudjuk vadászvendégeinket elszállásolni.

Pillanatok a szarvasi vadászterületről!