Hungarowild

Ismerd meg történetünket

2000

Cégünket 2000-ben alapítottuk és az első éveinkben bérelt vadászterületen Tatán kezdtük a vadászatok szervezését, ahol évi 7000 db vadkacsát és 6000 db fácán ejtettünk el a vadászvendégeinkkel, továbbá őzbak, mezei nyúl és vadliba vadászatok értékesítésével foglalkoztunk legfőképpen Olasz vendégvadászok részére Magyarországon.

2003

2003 – ban legnagyobb sajnálatunkra a Tatai bérelt vadászterületünk szerződését fel kellet mondanunk, viszont ebben az évben megnyitottuk vadászboltunkat, amely a mai napig is üzemel Tatabányán. Cégünk fő profilja 2003 szeptemberétől csak a nagyvad vadászatok szervezésére összpontosult, ebben az évben szerveztük az első gímbikára, dámbikára, vaddisznó hajtásokra érkező főleg Ausztriából és Németországból érkező vadászvendégeinknek a vadászatokat, vendégkörünk évről évre bővült, évről évre egyre több vadászterülettel tudtunk szerződést kötni és a megnövekedett lehetőségeink egyre több vadászatok étékesítését tették lehetővé, 2007-től szoros együttműkődést kötöttünk osztrák, német és spanyol vadászatszervező cégekkel és így a vadászvendégeink létszáma 2010-re meghaladta az évi 500 vadászvendéget és több mint 400 őzbakot, közel 80 gímbikát és 1000 vaddisznót elejtését tudtuk elérni.

2011

2011-től a megkaptuk a lehetőségét a Császári vadászterület üzemeltetéséhez, mely 3400 ha nagyságú és mely terület közepén található egy 1300 ha vadaskert, a 11 éves tapasztalatunk a vadászatszervezésben és az aggilis fiatal csapatunk munkája 2015 évtől rendületlenül tört előre és 2018 évre mind az üzemeltetett és mind a partner területeinken összeségében a vadászvendégeinkkel elejtett évi nagyvad mennyiségünk elérte a 6000 db nagyvadat beleértve az Őzbakot, Gímbikát, Dámbikát és vaddisznót. Specialízálodtunk a vadaskerti nagyterítékű vaddisznó hajtásokra és 2020-ra elértük, hogy Magyarország első számú vadászterületei és vadászatszervezői között lehettünk. Közben az Alföldön sikerült rendkivül szoros együttműködést kötnünk 12 vadászterülettel melyek egymás szomszédságában helyezkednek el és így szinte egyedülálló módon közel 100.000 ha tudunk őzbak vadászati lehetőséget biztosítani vadászvendégeink részére.

2020

2020-ban sikerült az Alföldön egy apróvadas vadászterületre hosszútávú szerződést kötnünk, így ettől az évtől már saját közel 3000 ha vadászterület üzemeltetését is magunknak tudhatunk, célunk a nagyterítékű fácán és fogoly vadászatok megszervezése. 2021-től elkezdtük a saját tenyészetből az Apróvad kihelyezését és 2022-től pedig sikerült bérbe vennünk a nagy tradícióval rendelkező Árpádhalmi Vadgazdaságot, mely a vadászterület közepén helyezkedik el, az évi fácán és fogoly kibocsátásunk elérheti akár a 30.000 db-ot.​​

2023

2023-ban sikerült újra szerződést kötnünk a Tatai vadászterületre melyen cégünk az alapítást követő három évben műkődött, itt újra felélesztjük a vadkacsa, fácán és fogoly vadászatainkat és így már Budapest közelségében a Nyugat Dunántúlon is kínálhatjuk vadászvendégeink részére a nagyterítékű vadkacsa, fácán és fogoly vadászatokat, és nem utolsó sorban ez a vadászterületünk alig egy karnyújtásnyira van cégünk zászlóshajójától a Császári nagyvadas vadászterülettől.
Valljuk, hogy vadászati turizmus nélkül nem létezhet tudatos vadgazdálkodás, a vadászat és a velejáró feladataink szerves része a Magyarországi vidéki életnek, az agilis fiatal hivatásos vadász csapatunk élete pedig a vadászat. A weboldalunkon megtalál minden fontos információt a Magyarországi vadászatokról, vadászterületeinkről, szállás lehetőségekről, és ajánlatokról. Bízakodunk, hogy a közeljövőben nemcsak az éterben, hanem személyesen is megismerheti vadászterületeinket.
Hungarowild csapata