Hungarowild

Árpádhalmi Vadgazdaság

Az Alföldön a viharsarok nyugati csücskében található a jelenleg 3000 hektár nagyságú vadászterület. Az Árpádhalmi Vadgazdaság rendkívül gazdag vadkínálattal büszkélkedhet. A területen vadászható vadfajok között megtalálhatóak a vaddisznók, őzek, muflonok, szarvasok és még sok más vadfaj. Az Árpádhalmi Vadgazdaság rendkívül gondosan őrzi és kezeli vadkészleteit, hogy biztosítsa a fenntartható vadászat és a vadpopulációk egészséges állapotának folyamatos megőrzését.
Az Árpádhalmi Vadgazdaság a vadászat és a természet iránt érdeklődők számára egyaránt kiváló lehetőséget kínál a pihenésre, a kikapcsolódásra és a természeti szépségek felfedezésére. A területen eltöltött idő alatt a vendégek nemcsak a vadászat izgalmát élvezhetik, hanem mélyebb kapcsolatot is kialakíthatnak a természettel és a magyar vadászati hagyományokkal.
2011-től célirányos vadgazdálkodást folytatunk a dámszarvas, gímszarvas és muflon populációnk trófeáinak javítása érdekében, illetve a vadkan állományunkban testtömeg növelése érdekében, a vadászterületen elejtett számos trófeánk szerepel a Magyar és Világranglista első 50 helyezettje között és több vadkant lövünk évente melyek akár a 250 kg élő súlyt is elérik. Specializálódtunk a nagyterítékű vaddisznó vadászatainkra, melyből évről-évre mind Magyar és mind saját rekordot sikerült felállítanunk.
Az első osztályú vadászatok mellett közel 60 tonna vadhús kerül forgalomba vadászterületünkről, mely érdekében 2022-ben új beruházás keretében megnöveltük a vadhűtő kapacitásunkat és akár 100 db vadat tudunk egy időben tárolni és hűteni.
2022-ben a teljes gépjármű parkunkat lecseréltük, vadászvendégeinket 9 db teljesen új terepjáró fogadja a vadászterületen, a reptérről pedig vadonatúj Toyota személy és pickupokkal tudjuk magunk a transzfert megszervezni.
Egy időponton belül összesen 6 vadászvendéget tudunk a vadászterületünkön kísérni és akár 20 fős vadászcsoport részre tudunk vaddisznóhajtást szervezni. Jelen helyzetben nem rendelkezünk még saját szálláslehetőséggel, így a környéken tudjuk vadászvendégeinket elszállásolni.

Pillanatok az árpádhalmi vadgazdaságról!